• Je hebt de opdracht gekregen om een groot project of programma op te gaan zetten en uit te voeren. Je hebt behoefte aan professionele ondersteuning om te kunnen doen waar je goed in bent, te weten het leiding geven aan veranderingstrajecten.

  • Je wilt snel van start maar je bent je ervan bewust dat een groot project of programma om goede structuren en duidelijke processen vraagt. Je hebt behoefte aan een professional die je hierbij helpt. Iemand die zelf projecten heeft uitgevoerd, voldoende ‘vlieguren’ heeft gemaakt in projecten en programma’s en die net zo enthousiast en gedreven is als jij. Maar ook iemand die diep in de cijfers, kwaliteit en voortgang duikt om een objectief beeld te geven van de voortgang en wat de risico’s zijn.

  • Je staat er als manager van grote projecten en programma’s vaak alleen voor. Je hebt wel een project- of programmaboard met opdrachtgever(s) senior gebruikers en leveranciers, maar je vindt het fijn om een rechterhand te hebben die met je meedenkt en je ondersteunt op zowel organisatorisch als inhoudelijk gebied.

  • Je vindt het belangrijk dat er iemand is die ervoor zorgt dat alle informatie goed georganiseerd en beschikbaar is als daarom gevraagd wordt. Dit is ook de persoon die kennis heeft van methoden en technieken en ervaring heeft om deze pragmatisch toe te passen.

  • Sta jij voor de bovenstaande uitdaging en zoek je een betrouwbare en integere PMO professional?
    Neem dan contact op met onze project professional.